Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Youth Revolution Greece – Η δικιά τους επανάσταση μέσω μουσικής και χορού!


Music and dance is what we used to express our rage and sadness

Το δικός τους
ΟΧΙ το δικό τους ΦΤΑΝΕΙ η αλήθεια μέσω της έκφρασης του σώματος.

Μπορούσα να γράψω πολλά αλλά θα προτιμήσω να βάλω τα σχόλια που δέχτηκαν για την δικιά τους «αντίσταση».

Το μόνο που θα πω είναι, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Δείτε το video μέχρι το τέλος, αφιερώστε 6 λεπτά από τον χρόνο σας και δείτε αυτά τα παιδιά που με πόσο περηφάνια κρατάνε την Ελληνική σημαία μας.

Συγχαρητηρια παιδια!!!
ειμαι 21 χρονων και πραγματικα ανατριχιασα και αρχισα να δακρυζω οταν ειδα το βιντεο!!!
savikos1

Α ρε γλυκιά μας Ελλάδα τι πίκρες πίνουμε! Εμάς που τα χέρια μας είναι καθαρά δεν θα σ' αφήσουμε!! Υπάρχει ακόμη κόσμος που για θεό του έχει την αγάπη, την φιλία, την φύση, την εμπιστοσύνη και χορταίνει με την ευτυχία των συνανθρώπων του!!! Το φτύνω το χρήμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¬!!!!!
Panagiotistkful

η ψυχη των ελληνων δεν θα χαθει ποτε, οσο και αν μας ξεπουλησουν. Ειμαι περηφανη για την παρτιδα μου και ελπιζω να επιστρεψω συντομα γιατι η ξενιτια ειναι δυσκολη. Χαρά στον Έλληνα που ελληνοξεχνά και στο Σικάγο μέσα ζει στη λευτεριά εκείνος που δεν ξέρει και δεν αγαπά σάμπως φταις κι εσύ καημένη και στην Αθήνα μέσα ζει στη ξενιτιά Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ και βαθιά σ' ευχαριστώ γιατί μ' έμαθες και ξέρω ν' ανασαίνω όπου βρεθώ να πεθαίνω όπου πατώ και να μην σε υποφέρω ΕΛΛΑΔΑΡΑ σ'αγαπωω
thepowrerOfFreedom

Ο θυμός, η αγανάκτηση, η απελπισία πρέπει να εκφράζεται με τρόπο δημιουργικό, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από νεαρά παιδιά. Μερικές φορές ένα τραγούδι, ένας χορός, μία ζωγραφιά έχει μεγαλύτερη ισχύ και επαναστατική αξία από μια μολότωφ και έναν σπασμένο κάδο.
sasida2

Δεν υπάρχουν σχόλια: