Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Graphmylife: Το νέο κοινωνικό δίκτυο που ετοιμάζεται από Έλληνες φοιτητές


Τι είναι όμως το Graphmylife; Θα μπορούσε κανείς να το περιγράψει αρχικά με το όνομά του. Ένα κοινωνικό δίκτυο στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να σχεδιάσει, με απλά διαδικτυακά «εργαλεία», το γράφημα το οποίο αντιπροσωπεύει τη ζωή του για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μια περίοδο δηλαδή όπως π.χ. η εφηβεία ή τα χρόνια του στο πανεπιστήμιο. Στο κάθε γράφημα θα μπορεί να «καρφιτσώνει» σημαντικά γεγονότα, όπως events ή ημερομηνίες που του είναι σημαντικές, καθώς και multimedia στοιχεία όπως εικόνες και videos που θα χαρακτηρίζουν εκάστοτε περίοδο.
Πώς θα έρχεται τώρα η «αλληλεπίδραση» με τους άλλους χρήστες; Το Graphmylife θα δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες που έχουν κοινές «εμπειρίες» να ενώσουν τα γραφήματά τους σε εκείνα τα σημεία δημιουργώντας έτσι το social «πλέγμα» τους.
Το Graphmylife είναι μία ιδέα τριών φοιτητών του τμήματος πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Πρόκειται για τους Γιώργο Χατζήπαπα, Γιώργο Σπανό και Θάνο Τουρίκα. Δεν έχει ανοίξει ακόμη για το κοινό, είναι όμως σε βάση προγραμματισμού και, σύμφωνα με τα παιδιά, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι.
Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με αυτό στο http://graphmylife.weebly.com.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: