Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ευ. Βενιζέλος: Εφικτή η πρωτιά στις εκλογές


«Προφανώς είναι εφικτός. Αναπτύχθηκε χθες μια δυναμική. Ο κόσμος πάντα μας ξεπερνά, μας διδάσκει, μας στηρίζει. (...) η δημοκρατική προοδευτική παράταξη, η ευρεία κεντροαριστερά κατέχει την κεντρική θέση στο πολιτικό σύστημα και πρέπει να έχει τον καθοριστικό ρόλο στην πορεία της χώρας, στη νέα αυτή σελίδα που γράφει. Και οι πολίτες ξέρουν ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή πολιτική διεύθυνση. Ρεαλιστική, προοδευτική, ευαίσθητη, αποφασιστική. Ξέρει να επιλέγει με αυστηρά κριτήρια και πρόσωπα και ομάδες στελεχών και προτάσεις»

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

240.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ; Βάλανε το κόμμα πάνω από την ΕΛΛΑΔΑ !!!

240.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ; Και τώρα βγαίνει και λέει ότι ΝΑΙ θα κερδίσω τις εκλογές !!!

240.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ; Τους λυπάμαι !!! Και μας λυπάμαι !!!

240.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ; Οι τυχεροί που έβλεπαν τις διαμαρτυρίες από την πολυθρόνα τους !!!

240.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ; Που εχθές έβριζαν και σήμερα πανηγυρίζουν !!!

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: