Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Wikileaks: Αποκαλύπτει αλληλογραφία της Stratfor περί πραξικοπήματος στην Ελλάδα


Την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor τον περασμένο Νοέμβριο, μετά το έκτακτο ΚΥΣΕΑ και τις κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αποκαλύπτουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ σε συνεργασία με τη Wikileaks.

Η Stratfor προσπαθεί, χρησιμοποιώντας τις πηγές της, να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει καθώς υπάρχει η φημολογία των προηγούμενων ημερών περί πιθανού πραξικοπήματος.

«Με πίκρα παραδέχομαι ότι το πραξικόπημα θα μπορούσε να είναι μία λύση μια και οι Έλληνες, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, να μπορέσουν να αποπληρώσουν το χρέος της χώρας και έτσι είναι βέβαιο ότι θα χρεοκοπήσουν» αναφέρει ένας αναλυτής, ενώ σε μηνύματα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη δυσαρέσκεια που επικρατεί στο στράτευμα μετά τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα αποκαλύπτει και το ρόλο πληροφοριοδότη της Stratfor στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ο οποίος χαρακτηρίζεται αξιόπιστος και ενημερώνει κατά καιρούς τα κεντρικά για τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: ΜΠΟΥΡΔΕΣ σιγά μη τα δικά τους παιδιά θα έκανα τέτοιο πράγμα. Άλλος είναι ο λόγος κ. Παπανδρέου ...έτσι ε??

By: John


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: