Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Με τις ευλογίες του ΥΠΠΟΤ η δημοπράτηση του κυπέλλου Λούη!


Στην καταγγελία ότι κατώτεροι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Πολιτισμού άναψαν το «πράσινο φως» για τη δημοπράτηση του κυπέλλου του Σπύρου Λούη από τον οίκο Christie’s, προέβη μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης!

Όπως ανέφερε, όταν οι απόγονοι του μεγάλου αθλητή προσέγγισαν το ΥΠΠΟΤ, τούς δόθηκε έγγραφο ότι το κύπελλο δεν αποτελεί εθνικό κειμήλιογια τη χώρα μας, ώστε να μπορέσουν να το παραδώσουν προς δημοπράτηση. Πρόκειται για το κύπελλο που κατέκτησε ο Σπύρος Λούης στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896...

Ο κ. Πατούλης εκτίμησε ότι ευρώ η δημοπρασία θα φτάσει τα 190 χιλιάδες (σε ευρώ), και ο Δήμος Αμαρουσίου είναι σε επαφή με τον οίκο Christie’s προκειμένου το κύπελλο να μη βγει «στο σφυρί».

«Είμαστε σε επαφή με τον οίκο για να βρούμε ένα ποσό και να μη βγει σε δημοπράτηση» τόνισε. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στην Αγροτική Τράπεζα για να συγκεντρωθεί από τους πολίτες το ποσό αυτό.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει να καταβάλλει το ποσό που επιθυμεί στην στον αριθμό λογαριασμού GR2104314190000410300214464 υπέρ της αγοράς του Κυπέλλου του Σπύρου Λούη, ή να επικοινωνήσει με το Δήμο Αμαρουσίου στο τηλ: 2132038315 και 360.

Ο κ. Πατούλης ανέφερε δε, ότι η Πολιτεία έχει αφήσει τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις να σκουριάζουν, αναφέροντας ως παράδειγμα τη στοά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: