Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Επεισοδιακή η συνέντευξη Τύπου Λοβέρδου για την έξαρση της γρίπης


Στο υπουργείο Υγείας «εισέβαλαν» λίγο μετά το μεσημέρι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Οι εργαζόμενοι του «Σωτηρία» αντιδρούν στη συγχώνευση του νοσοκομείου με το «Γ.Γεννηματάς».

Οι εργαζόμενοι έφτασαν μέχρι το γραφείο του υπουργού την ώρα που ο κ. Λοβέρδος μετέβαινε στην αίθουσα Τύπου, όπου επρόκειτο να δοθεί συνέντευξη για την εποχική έξαρση της γρίπης.

Τελικά, ο υπουργός πέρασε μέσα από την αίθουσα όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι και αποχώρησε από το υπουργείο από άλλη έξοδο.

Η συνέντευξη Τύπου για τη γρίπη ξεκίνησε με τους ειδικούς επιστήμονες και με την πόρτα κλειδωμένη, ενώ στους άλλους χώρους του υπουργείο συνεχίζεται η κατάληψη.

Ο κ. Λοβέρδος, επιστρέφοντας στο γραφείο του δήλωσε ότι «δεν πρέπει να κάνουμε πολιτικά παιχνίδια με την γρίπη».

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: