Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Εκτός από το γυμναστήριο και δύο σάουνες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους


Δύο σάουνες υπάρχουν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους! Σύμφωνα με το Ροβέρτο Σπυρόπουλο στην Ιπποκράτους έχουν κατασκευαστεί δύο σάουνες οι οποίες όμως δεν λειτουργούν ακόμη αφού δεν έχει εκδοθεί η σχετική άδεια. Όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα το πρωί έχει κατασκευαστεί και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο.
Όσον αφορά για τους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος οι οποίοι την περασμένοι εβδομάδα έκαναν κατάληψη στα γραφεία και καθιστική διαμαρτυρία έξω από την αίθουσα του πολιτικού συμβουλίου ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε ότι θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους όταν εγκριθεί το δάνειο...
Όπως σημειώνει το «Πρώτο Θέμα» επιβεβαιώνονται επί της ουσίας οι απίστευτες καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους, αφού τις έχουν ακούσει πρώτα με τα αφτιά τους, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα. Από τη μία το τέλος εποχής, από την άλλη η χρεοκοπία και τα στόματα άνοιξαν. Κατηγορίες για διπλοθεσίες, αργομισθίες, έξοδα κίνησης χλιδής, υπέρογκους μισθούς, καρέκλες 700 ευρώ, γυμναστήριο με δύο σάουνες και ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ, σε ένα κόμμα που αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων του, οι οποίοι τριπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: