Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Δημοσιογράφος ο Έλληνας πληροφοριοδότης της Stratfor


Νέα αρχεία της Wikileaks για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor σχετικά με τα γεγονότα του περασμένου Ιουνίου, την προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας και το κίνημα των Αγανακτισμένων, βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας
Σύμφωνα με «Τα Νέα», τον περασμένο Ιούνιο κι ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του Γ. Παπανδρέου, η Stratfor απαίτησε 24ωρη ενημέρωση από τον Έλληνα πληροφοριοδότη της, ο οποίος -όπως προκύπτει από τα ηλεκτρονικά μηνύματα- είναι δημοσιογράφος.
Η Stratfor χαρακτηρίζει αξιόπιστο τον πληροφοριοδότη της, ο οποίος ενημερώνει επί 15 ώρες για την κατάσταση που επικρατεί με συνεχή ηλεκτρονικά μηνύματα.
Ο Γ. Παπανδρέου περιγράφεται στα μηνύματα ως Papa-D και ο Γ. Παπακωνσταντίνου ως Papa-C, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο κίνημα των Αγανακτισμένων και στο κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.
«Οι Αγανακτισμένοι της Αθήνας απειλούν το πολιτικό σύστημα. Αν δεν αρχίσουν να διαδηλώνουν θα τους αγνοήσουν εκτός αν είναι πάρα πολλοί» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ωστόσο ένας αναλυτής της Stratfor επισημαίνει ότι μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι συνδικαλιστές, ιδίως «τώρα που αρχίζουν να αντιδρούν στα σχέδια των ιδιωτικοποιήσεων, το ζήτημα του κυλιόμενου μπλακ άουτ είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτούς τους Αγανακτισμένους».

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: