Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" το κόμμα Καμμένου


Την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», παρουσίασε στο Δίστομο ο Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι «δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε ανυποχώρητα και με όσα μέσα διαθέτουμε για να ανοίξει και να κριθεί με αντικειμενικούς όρους ο φάκελος της εθνικής τραγωδίας».
Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως «μόνο μία υπερκομματική επιτροπή με έκτακτες εξουσίες και αρμοδιότητες, αποτελούμενη αδέκαστους και υπεράνω υποψίας Έλληνες, μπορεί να φέρει σε πέρας αυτό το δύσκολο έργο», εκτιμώντας πως «οι έκτακτες καταστάσεις αντιμετωπίζονται μόνο με έκτακτα μέτρα».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «ωμούς εκβιασμούς» τις πιέσεις της τρόικας και τόνισε πως «η ελληνική τραγωδία δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα Οικονομίας. Είναι ένα πολιτικό πρόβλημα και κάθε μέρα μετατρέπεται σε πρόβλημα εθνικής ανεξαρτησίας».
Ο κ. Καμμένος επέρριψε σοβαρές ευθύνες στα κόμματα της μεταπολίτευσης, κατηγορώντας τα ότι δεν προετοίμασαν τη χώρα, ενώ εκτίμησε πως η Ελλάδα «έπεσε θύμα διεθνούς συνωμοσίας».

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: