Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πέταξαν γιαούρτια σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ


Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής έξω από εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στα Βριλήσσια όταν άγνωστοι άρχισαν να πετούν γιαούρτια κατά των συγκεντρωμένων ψηφοφόρων.

Οι άγνωστοι βρέθηκαν έξω από το πνευματικό κέντρο της περιοχής και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του συγκεντρωμένου πλήθους και του ΠΑΣΟΚ.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν άρχισαν να πετούν γιαούρτια στους συγκεντρωμένους, ωστόσο μετά την αποχώρηση του «οργισμένου» πλήθους η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου συνεχίστηκε κανονικά.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε και στο Λουτράκι έξω από το κτήριο όπου διεξήχθη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το γραμματέα της τοπικής δημοτικής οργάνωσης Γιάννη Κακούρο, περίπου δέκα άτομα, από τον ευρύτερο αριστερό χώρο, πήγαν έξω από το κτήριο και φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ και των μελών του.

Ο κ. Κακούρος ανέφερε ότι οι συγκεντρωθέντες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης, αφού κάποιοι εξ αυτών είχαν πάει και το πρωί στο ίδιο σημείο κι έβγαζαν φωτογραφίες.

Η ομάδα αυτή αποχώρησε και εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία πήγε στο χώρο και το επεισόδιο έληξε.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: