Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Video - Έλληνες φοιτητές τα "έψαλαν" στον Τόμσεν


"Είστε στην Ελλάδα δύο χρόνια και μέσα στο διάστημα αυτό το ελληνικό χρέος από 110% του ΑΕΠ εκτοξεύθηκε στο 160%", φώναξε έλληνας φοιτητής προς τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα, Πόουλ Τόμσεν, στη διάρκεια ομιλίας του στο LSE.

Συγκεκριμένα, και παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή των ομιλητών με διαμαρτυρόμενους φοιτητές, Έλληνες που διαμένουν στο Λονδίνο κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα, όπου διεξάγετο εκδήλωση με θέμα τη "συνταγή" της τρόικας στο ελληνικό πρόβλημα και πως μπορεί να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

Οι έλληνες φοιτητές, που κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα, αποδοκίμασαν τον κ. Τόμσεν, ο οποίος στην ομιλία του επέμεινε στο δόγμα της "βαλκανοποίησης" των μισθών στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, την ώρα που ο κ. Τόμσεν ολοκλήρωνε την ομιλία του, ένας φοιτητής του φώναξε ότι "μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος έχει εκτοξευθεί".

Παράλληλα, μερίδα φοιτητών που βρισκόταν στην αίθουσα άρχισε να γιουχάρει τον εκ των επικεφαλής της τρόικας.

Ο κ. Τόμσεν εμφανίστηκε ενοχλημένος, ωστόσο λίγο μετά αναχώρησε χωρίς προβλήματα.

Σημειώνεται ότι έξω από την αίθουσα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν φοιτητές που ανάρτησαν πανό εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αγανάκτηση τους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα λιτότητας.




By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: