Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Το Facebook δυσκολεύει την ζωή των blogger!


Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, κάνει για ακόμα μία φορά αλλαγές και δυσκολεύει την ζωή των χρηστών του.
Αυτή τη φορά η αλλαγή δεν αφορά θέματα ασφαλείας ή προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως μας έχει συνηθίσει αλλά στην ενεργοποίηση ελέγχου Captcha στις διάφορες δημοσιεύσεις από την πλατφόρμα Blogger κάνοντας έτσι πιο δύσκολη τη διαδικασία διαμοιρασμού των δημοσιεύσεων.

Η αλλαγή αυτή όπως φαίνεται δεν ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες της πλατφόρμας Blogger μιας και πολλά δημοσιεύματα από το Google Mobile Blog δεν ενεργοποιούν το νέο σύστημα αυτό.

Ο λόγος που το Facebook υιοθέτησε τον ελέγχου Captcha στις δημοσιεύσεις είναι λογικά για να μειώσει τα διάφορα spam που υπάρχουν, ενώ παράλληλα μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ τον ανταγωνισμό που έχει με τη Google.

By: Jonh

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: