Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

"Δε θέλω κανένας πολιτικός να φωτογραφηθεί με το παιδί μου"


- Το ξέσπασμα του πατέρα και προπονητή του παγκόσμιου πρωταθλητή
- Γιατί δε θέλει κανένας πολιτικός να "εκμεταλλευθεί" την επιτυχία του Δημήτρη
- Πως ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του και στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής
- Σήμερα το βράδυ επιστρέφει στην Ελλάδα ο χρυσός άλτης

Ο 24χρονος Δημήτρης Χονδροκούκης εκτός από το χρυσό μετάλλιο που χάρισε στην Ελλάδα κατάφερε κάτι ίσως ακόμη πιο δύσκολο. Να χαρίσει χαμόγελο στους Έλληνες και να τους κάνει και πάλι να αισθανθούν εθνική υπερηφάνεια.
Ο δρόμος όμως για την επιτυχία του Δημήτρη δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Πάλεψε και αγωνίστηκε για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, δίχως τη στήριξη της πολιτείας. Γι΄ αυτό και ο πατέρας του χρυσού άλτη δηλώνει πως δε θέλει κανένας πολιτικός να φωτογραφηθεί με το παιδί του και να "εκμεταλλευθεί" την επιτυχία του.
Όπως χαρακτηριστικά είπε o πατέρας και προπονητής του Δημήτρη, Κυριάκος Χονδροκούκης " ο Δημήτρης από μικρός κάνει αθλητισμό και μέχρι την ηλικία των 19 ετών ήταν από τους καλύτερους του κόσμου. Όμως ένας σοβαρός τραυματισμός τον έριξε πίσω δύο χρόνια αλλά τώρα επανήλθε και νομίζω πως θα πάει ακόμη καλύτερα. Νομίζω πως το μετάλλιο του Δημήτρη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να δείξει ότι τα νέα παιδιά σήμερα εχουν την ικανότητα και μπορούν να μας πάνε ψηλά. Μπορεί ο Δημήτρης να είναι αυτός που νίκησε όμως μέσα από αντίξοες συνθήκες προπόνησης, μέσα από εγκαταστάσεις που είναι εγκαταλελειμμένες, μέσα από τους χώρους που δε θερμαίνονται, μέσα από οικονομική ανυπαρξία της πολιτείας καταφέρνουμε ακόμη να κάνουμε το απίθανο. Γι΄ αυτό δε θέλω να φωτογραφηθεί κανένας πολιτικός με τον γιό μου".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: