Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Facebook: Μετά το «like» ήρθε το «hate»


Μετά τους αμέτρητους «φίλους» και τα εκατοντάδες like που μπορούμε να κάνουμε μέσα σε μια μέρα σε σελίδες, αναρτήσεις και φωτογραφίες που μας αρέσουν στο Facebook, έφτασε η ώρα να μπορούμε να δηλώσουμε και τι δεν μας αρέσει ή ποιος δεν είναι φίλος μας…
Χάρη στη νέα εφαρμογή EnemyGraph οι χρήστες του Facebook αποκτούν πλέον τη δυνατότητα να καταχωρούν οποιονδήποτε ή ο,τιδήποτε μισητό για αυτούς στη λίστα των εχθρών τους!
Στη λίστα σας μπορείτε να συμπεριλάβετε όποιο πρόσωπο, προϊόν, εταιρεία ή ομάδα αντιπαθείτε με την προϋπόθεση ότι έχει παρουσία στο Facebook. Οι εχθροί σας είναι ορατοί στους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής.
Πίσω από τη δημιουργία του EnemyGraph βρίσκεται ο καθηγητής Dean Terry του University of Dallas ο οποίος προβλέπει ότι η Facebook θα φροντίσει πολύ σύντομα να εξαφανίσει την εφαρμογή του. Όσο για τη βαρύτητα της λέξης “Εχθροί”, ισχυρίζεται ότι είναι ισάξια με την αντίστοιχη των “Φίλων” του κοινωνικού δικτύου.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: