Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Ρόδος: Ενταση στην παρέλαση της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου


Διεκόπη σήμερα το πρωί η μεγάλη παρέλαση στη Ρόδο για την 64η επέτειο από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Μια ομάδα διαδηλωτών αποτελούμενη από 50 άτομα, η οποία κρατούσε ελληνικές σημαίες έσπασε τον κλοιό των αστυνομικών και επιτέθηκε εναντίον των εκπροσώπων των Αρχών, που βρίσκονταν πάνω στην εξέδρα των επισήμων.
Οι διαδηλωτές φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα πλησίασαν και πέταξαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό προς την εξέδρα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι επίσημοι και να διακοπεί προσωρινά η παρέλαση.
Αργότερα, και μετά από προσπάθειες των ψυχραιμότερων, η παρέλαση συνεχίστηκε με μοναδική παρουσία στην εξέδρα των στρατιωτικών αρχών.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γ.γ του υπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης, ενώ παραβρέθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, του ΛΑΟΣ κ. Ιωάννης Κοραντής και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μίκα Ιατρίδη και Γιώργος Κασάρας

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: