Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΝΑΙ για την έναρξη διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια προτείνει το Ευρωκοινοβούλιο


Η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο ενέκρινε την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων με την Ε.Ε. δίνοντας έτσι την πράσινο φως στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να ορίσει ημερομηνία χωρίς τη ρητή προϋπόθεση της επίλυσης του θέματος της ονομασίας με την Ελλάδα.

Στο ίδιο ψήφισμα τονίζεται ότι δεν πρέπει να καθυστερήσει περαιτέρω ενώ εκφράζεται η λύπη του Ευρωκοινοβουλίου για το γεγονός ότι : «η διένεξη για το όνομα εξακολουθεί να εμποδίζει το δρόμο της χώρας για την ένταξη στην ΕΕ, παρεμποδίζοντας έτσι και την ίδια την διαδικασία της διεύρυνσης».

Στην ίδια έκθεση επαινεί τα Σκόπια για τις καλές οικονομικές επιδόσεις της και τη διατήρηση της μακροοικονομικής σταθερότητας αλλά και συγχρόνως επισημάνει τις προσπάθειες που πρέπει να καταβάλει στους τομείς της καταπολέμησης της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας του Τύπου και της έκφρασης, καθώς και στον ευαίσθητο τομέα της προστασίας των δικαιωμάτων των μειονοτήτων.

Ενώ για την κυβέρνηση Γκρούεφσκι τονίζει ότι «σημειώνει με ανησυχία τη χρήση ιστορικών επιχειρημάτων στην τρέχουσα ανταλλαγή απόψεων, συμπεριλαμβανομένου του φαινόμενου της λεγόμενης “αρχαιοποίησης” που απειλεί να αυξήσει τις εντάσεις με τις γειτονικές χώρες και να δημιουργήσει νέους εσωτερικούς διχασμούς»

........ΕΥΧΟΜΑΙ !!!!!!!!! τι να ευχηθώ ...απλά φοβάμαι ...φοβάμαι αυτούς τους πολιτικούς που έχουμε.
Φοβάμαι το ψεύτικο λάθος τους, φοβάμαι την αυριανή συγνώμη τους, φοβάμαι την αδιαφορία τους .....απλά τους ΦΑΒΑΜΑΙ !!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: