Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Πέθανε ο δημιουργός του Red Bull


Ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και μετά την επιτυχία του στην εν λόγω δραστηριότητα, το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στη θέση 205 της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.
Μικρός μετανάστευσε από την Κίνα στην Ταυλάνδη και ασχολήθηκε με την φαρμακευτική βιομηχανία. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησε μία βιομηχανία παραγωγής αντιβιοτικών φαρμάκων, βασισμένων σε φυσικά εκχυλίσματα και πειραματιζόμενος με το εκχύλισμα των βατόμουρων, συνέθεσε ένα ποτό, το Krating Daeng.
Η μαζική παραγωγή του ποτού από τον Γιουβίντια άρχισε το 1984, μαζί με τον Αυστριακό επενδυτή Ντίτριχ Μάτεσιτζ και γρήγορα έγιναν πλούσιοι...

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: