Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Τρομακτικά στοιχεία για την αύξηση της εγκληματικότητας σε όλη την Ελλάδα


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Αστυνομία, βάσει των οποίων η αύξηση στις ένοπλες ληστείες σε σπίτια παρουσιάζει άνοδο της τάξης του 115%, ενώ σε περιοχές όπως η Κρήτη, η αύξηση αγγίζει το ποσοστό του 700%!
Κάθε ώρα διαπράττονται 11 κλοπές ή διαρρήξεις και μία ληστεία, ενώ κάθε δύο ημέρες σημειώνεται μία ανθρωποκτονία. Μάλιστα οι ανθρωποκτονίες που διαπράττονται με κίνητρο τη ληστεία έχουν αυξηθεί κατά 87% και τα περισσότερα θύματα ήταν ηλικιωμένοι που έχασαν τη ζωή τους για λίγα ευρώ!
Σύμφωνα με τις Αρχές ιδίως στις ένοπλες ληστείες, το ποσοστό των αλλοδαπών δραστών ανέρχεται στο 55%.
Σοκαριστικά όμως είναι και τα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα και αφορούν τα υπόλοιπα είδη εγκλήματος.
Οι κλοπές οχημάτων αυξήθηκαν κατά 16,88%, οι απάτες κατά 23,75%, οι εκβιάσεις κατά 22,87%, τα παραχαραγμένα νομίσματα κατά 40,71% και το λαθρεμπόριο κατά... 118,67%!
«Πρωταθλητισμό» στα ποσοστά, κάνουν συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, όπου τα ποσοστά κυριολεκτικά έχουν ξεφεύγει:
Για παράδειγμα, στην Κρήτη, οι ληστείες σε σπίτια αυξήθηκαν κατά... 700%! Στη Θεσσαλία κατά 310%, ενώ στη Δυτική Μακεδονία κατά 300%.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: