Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στη διαιτησία η σύμβαση ΔΕΗ – «Αλουμίνιον της Ελλάδος»


Στη διαιτησία της ΡΑΕ έχει κατατεθεί το νέο σχέδιο σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ ΔΕΗ και «Αλουμίνιον της Ελλάδος», όπως αναφέρει ο όμιλος Μυτιληναίου σε ανακοίνωσή του προς το Χ.Α., προσθέτοντας ότι η εταιρεία εξοφλεί κανονικά κάθε μήνα και με βάση το διακανονισμό που έχει γίνει με τη ΔΕΗ τη συνολική οφειλή της για την περίοδο από 1/7/08 έως τις 30/6/2010.
Η εταιρεία έχει πληρώσει κανονικά το ποσό των 43,2 εκατ. ευρώ και απομένει προς εξόφληση υπόλοιπο 39,3 εκατ. ευρώ, το οποίο -όπως έχει συμφωνηθεί- εξοφλείται μηνιαίως και εντόκως. Στην ανακοίνωση, η Αλουμίνιον τονίζει ότι η διαφορά σε σχέση με τους λοιπούς πελάτες υψηλής τάσης της ΔΕΗ προκύπτει από το καταναλωτικό προφίλ της «Αλουμίνιον της Ελλάδος», της οποίας οι ανάγκες ηλεκτροδότησης αποτελούν το 5% της συνολικής ζήτησης της χώρας.
«Αν η Αλουμίνιον έπαυε να λειτουργεί, η ΔΕΗ θα αναγκαζόταν να αποσύρει 2 λιγνιτικές μονάδες από την παραγωγή, διογκώνοντας περισσότερο το πρόβλημα ανεργίας της Δ. Μακεδονίας», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.
Επίσης αναφέρει ότι τέθηκαν στο αρχείο από την Εισαγγελία Εφετών οι υποθέσεις για τη σχέση ΔΕΗ-ΑτΕ και το καθεστώς λειτουργίας της μονάδας συμπαραγωγής ηλεκτρισμού.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: ΜΗ ΜΗ τον πειράξετε γιατί αν κάνετε ένα τέτοιο λάθος σας το λέει παραπάνω θα κλείσω τις μονάδες και θα απολύσω τον κόσμο” ......να τα πάρετε από εμάς που έχουμε .....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

By: John


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: