Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μόνο ηλεκτρονικά η υποβολή του Ε9


Ηλεκτρονικά θα υποβληθεί εφέτος το έντυπο Ε9 για τα ακίνητα που είχαν οι φορολογούμενοι στην κατοχή τους την 1η Ιανουαρίου 2012, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Το Ε9 θα πρέπει να υποβληθεί έως τις 31 Ιουλίου 2012 στην περίπτωση που υπάρχει μεταβολή στην περιουσιακή ή την οικογενειακή κατάσταση των φορολογουμένων, ενώ χθες το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στην έκδοση απόφασης βάσει της οποίας καθορίζεται το νέο έντυπο Ε9 καθώς και των δικαιολογητών εγγράφων που υποβάλλονται με αυτό.

Η δήλωση υποβάλλεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις στην εφορία σε δύο αντίτυπα και υπογράφεται από τον υπόχρεο και τη σύζυγο, εφόσον έχει ακίνητα ή εμπράγματα δικαιώματα σε αυτά, ή από τον πληρεξούσιο που έχει ειδικά εξουσιοδοτηθεί γι' αυτό.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: