Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Δωρέαν εξετάσεις για την Ημέρα της Γυναίκας στο Ερρικός Ντυνάν


Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, όπως μαστογραφία, και σπιρομέτρηση, και σε άλλες 12 ειδικότητες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν οι γυναίκες στο νοσοκομείο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Παράλληλα οργανώνει ειδική ενημερωτική – επιστημονική ημερίδα με κεντρικό θέμα «Η Γυναίκα & η Υγεία» που περιλαμβάνει και ανοικτή συζήτηση με το κοινό. Ειδικότερα, η Διοίκηση και η Επιστημονική Επιτροπή των γιατρών του Νοσοκομείου σχεδίασαν και οργανώνουν δύο παράλληλα προγράμματα αφιερωμένα στη γυναίκα που καλύπτουν:
Ένα ευρύ φάσμα ιατρικών εξετάσεων ( μαστογραφία και σπιρομέτρηση ) καθώς και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε 12 βασικές ειδικότητες στα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, για κάθε γυναίκα που θα εξετασθεί την ίδια ημέρα, από τις 10 το πρωί εώς τις 4 το απόγευμα.
Τα Εξωτερικά Ιατρεία που θα υποδέχονται επισκέπτριες για δωρεάν έλεγχο είναι:
Κέντρο Γενικής Γυναικολογίας, Κέντρο Μαστού, Κέντρο Γυναικολογικής Χειρουργικής, Κέντρο Γυναικολογικής Ουρολογίας & παθήσεων, Κέντρο Ορθοπεδικής Ιατρικής, Κέντρο Οφθαλμού, Κέντρο Παθολογίας - Κέντρο Διαβήτη
Κέντρο Δερματολογίας , Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής , Κέντρο Ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων, Κέντρο Πνευμονολογίας & διακοπής Καπνίσματος, καθώς και το Κέντρο Καρδιολογικών παθήσεων
Ενημέρωση του κοινού μέσα από ανοιχτή επιστημονική ημερίδα, με θέμα «Η Γυναίκα και η Υγεία», που θα περιλαμβάνει και διαδραστική συζήτηση με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (Στρογγυλό Τραπέζι) και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν όλες οι νεώτερες εξελίξεις για θέματα όπως η αντισύλληψη, η εμμηνόπαυση, η πρόληψη, η οστεοπόρωση, η ακράτεια, ενώ έχουν οργανωθεί ειδικές ενότητες με θέμα «Η Γυναίκα & ο Μαστός» και «Η Γυναίκα & η Αισθητική της».
Επίσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με γυναίκες που εκπροσωπούν τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο καθώς και το χώρο του αθλητισμού.
Το δικό τους μήνυμα για την αναγκαιότητα της πρόληψης θα στείλουν η ηθοποιός κα Κάτια Δανδουλάκη, η δημοσιογράφος κα Λίζα Δουκακάρου και η Ολυμπιονίκης – Τομεάρχης Εθελοντισμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Βούλα Πατουλίδου.

By: Alkisti

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: