Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρης: “δε λέω και εγώ κάτι ....για να εντυπωσιάσω”


ΚΑΙ ΠΑΛΙ .......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο κος Καρατζαφέρης πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξανά ζητάει να γίνει η διεξαγωγή των εκλογών χωρίς οικονομική ενίσχυση των κομμάτων.

Αφού δεν πρόκειται να γίνει γιατί το ζητάει ????

Η μεγάλη μαγκία κ. Καρατζαφέρη είναι οταν σας τα δώσουν ΕΣΕΙΣ να τα αρνηθήται να τα πάρετε.

ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ
ότι άπλα θα μαίνεται σε ένα ωραίο πυροτέχνημα και όλα αυτά για να εντυπωσιάσετε ή ακόμη χειρότερα να σκέφτεστε σαν πολιτικός που βλέπει να χάνει τους ψήφους του !!!!!!!!!!!

Ο κος Καρατζαφέρης αναφέρει στης επιστολή του: «οι προκλητικές επιχορηγήσεις των κομμάτων και ειδικότερα η αφερέγγυα δανειοδότησή τους, έχουν σκανδαλίσει τους πολίτες» και συνεχίζει να με «εντυπωσιάζει»: ......«οι εκλογές επιβάλλεται να διεξαχθούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού».

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ συνεχίζει «Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει, δεν πρέπει να διασπαθισθεί ούτε ένα ευρώ. Εκλογές χωρίς καμία ενίσχυση των κομμάτων είναι η ξεκάθαρη πρόταση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Πιστεύουμε ότι επιτέλους, τα αυτονόητα θα επικρατήσουν. Είναι πράξη ισοτιμίας προς τα νεοϊδρυθέντα κόμματα, είναι πράξη ευθύνης και σύνεσης, είναι απόδειξη δίκαιου επιμερισμού των βαρών»

ΜΑΛΙΣΤΑ...........!!!!!!!!!!!!!

Να μιλήσω να μη μιλήσω η γυναίκα ???????

ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ

Γλώσσα: Σεξουαλικό όργανο, το οποίο μερικοί εκφυλιστικά το χρησιμοποιούν για την ομιλία.

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: