Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

"Μαϊμούδες ανάπηροι", αλλά θα πληρωθούν κανονικά...


Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, τα περίπου 37.000 άτομα που έπαιρναν προνοιακά επιδόματα και δεν προσήλθαν να απογραφούν, θα πληρωθούν κανονικά στο τέλος του μήνα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διασταυρώσεις.

Το πρόβλημα είναι γραφειοκρατικό και ενδεικτικό των αγκυλώσεων της δημόσιας διοίκησης.

Καθώς ο κρατικός μηχανισμός δεν στάθηκε ικανός να ξεχωρίσει εγκαίρως την "ήρα από το στάρι", θα πληρωθούν όλοι όσοι εμφανίζονται ως δικαιούχοι: κανονικοί ανάπηροι, αλλά και αυτοί με τις ψευδείς βεβαιώσεις.

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, ο υφυπουργός Υγείας, Μάρκος Μπόλαρης, παραδέχτηκε ότι δεν έχουν ενημερωθεί οι σχετικοί κατάλογοι των δήμων και τα επιδόματα θα καταβληθούν βάσει όσων ίσχυαν ως σήμερα.
Πρόσθεσε ότι τα χρήματα που θα καταβληθούν θα αφορούν στον Ιανουάριο και στον Φεβρουάριο.

Η απογραφή ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου, ωστόσο, σύμφωνα με τον υφυπουργό, η διαδικασία των διασταυρώσεων θα κρατήσει ακόμη ως και τρεις εβδομάδες.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: