Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πτώση για ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και οκτακομματική βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση


Η αποδυνάμωση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και η είσοδος οκτώ κομμάτων στη Βουλή, μεταξύ των οποίων η Χρυσή Αυγή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά νέας δημοσκόπησης από την εταιρεία της Pulse που δημοσιεύει την Πέμπτη το «Ποντίκι».

Συγκεκριμένα η ΝΔ προηγείται με 17%, ποσοστό χαμηλότερο σε σχέση με προηγούμενες δημοσκοπήσεις. Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 10% και ακολουθούν: το ΚΚΕ με 9,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 8%, οι Ανεξάρτητοι Πολίτες με 5%, η Χρυσή Αυγή με 3,5%, ο ΛΑΟΣ με 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2% και το Άρμα Πολιτών με 2%.
«Άλλο κόμμα» δήλωσε ότι θα ψηφίσει το 4% ενώ τα λευκά είναι 15,5%. Αναποφάσιστο παραμένει το 9% των ερωτηθέντων.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: