Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

"Αγροτικές αποζημιώσεις-μαϊμού αλλά δεν θα πω ονόματα"


Αν και ο Γιάννης Δριβελέγκας είναι υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από τον Ιούνιο του 2011, μόλις χθες μίλησε στη Βουλή για παράνομες αγροτικές αποζημιώσεις -αλλά, και πάλι, χωρίς να δώσει «ονόματα και διευθύνσεις» όπως κλήθηκε από τους βουλευτές να πράξει.

Κατά τον υφυπουργό (και βουλευτή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ από το 1993) μέσα σε βουλευτικά γραφεία κάπου στη βόρεια Ελλάδα συντάσσονταν πορίσματα-μαϊμού για καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες, ώστε οι παραγωγοί να εισπράττουν τις αντίστοιχες αποζημιώσεις.

Φωτογράφισε πάντως ότι τα βουλευτικά γραφεία ήταν «γαλάζια» διότι τοποθέτησε το συμβάν στην τριετία 2007-2009.

Μ΄αυτό τον τρόπο αιτιολόγησε τα ελλείμματα ύψους 4,5 δισ. ευρώ στον ΕΛΓΑ, τονίζοντας ότι για την υπόθεση έχει διενεργηθεί ΕΔΕ και έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη.

Παρά την επιμονή βουλευτών, αρνήθηκε να μιλήσει συγκεκριμένα -δηλαδή να αναφέρει τις περιοχές της βόρειας Ελλάδα και τους ιδιοκτήτες των εν λόγω βουλευτικών γραφείων, εντός των οποίων συντάσσονταν τα πορίσματα-μαϊμού.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: