Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Δασκαλόπουλος: "πειραματόζωο" η Ελλάδα


Η Ελλάδα έγινε “πειραματόζωο¨. Την επισήμανση αυτή έκανε σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα μέτρα της τρόικας κατέστρεψαν τον ιδιωτικό τομέα και τόνισε πως “ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε προς ένα ευρύτερο όραμα, προς μία νέα υπόσχεση προς τους πολίτες”.
Και κατέληξε «Αυτό που πρέπει να κάνει, λοιπόν, η Ευρώπη, όχι για την Ελλάδα αλλά για τον εαυτό της, είναι να αντιμετωπίσει το κοινό πρόβλημα. Οι αγορές δείχνουν με τη στάση τους ότι δεν είναι μόνο Ελληνικό το πρόβλημα».

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: