Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Στ. Τζουμάκας:«Διάτρητη» η διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΠαΣοΚ


Με σκληρά λόγια επικρίνει ο Στέφανος Τζουμάκας τη διαδικασία εκλογής της νέας ηγεσίας του ΠαΣοΚ, καταγγέλλοντας διαβλητά σημεία σε όλα τα στάδιά της και κάνοντας λόγο για «αντιδημοκρατική παρακμή, στην οποία δεν συνέτρεξαν εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη» του κόμματος.

Με ανάρτηση στο προσωπικό του blog, ο Στ.Τζουμάκας, που είχε εκφράσει ενδιαφέρον να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠαΣοΚ αλλά δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες υπογραφές, ανέφερε το βράδυ της Κυριακής ότι επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχε εκφράσει για τις συνέπειες των πολιτικών αποκλεισμών, την «πολιτική αποχή από τη διαδικασία 175 και πλέον μελών του Εθνικού Συμβουλίου και τον διάτρητο χαρακτήρα» της εσωκομματικής διαδικασίας.

Ο Στ.Τζουμάκας κάνει λόγο για «πρωτοφανή και εκτεταμένη νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα με κύριες κατευθύνσεις την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος», λέγοντας ότι σε αρκετά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια και δεν παρέχονταν φάκελοι, κάτι που «συνιστά ευθεία παραβίαση της αρχής της μυστικότητας», όπως σημειώνει.

Επιπλέον, αναφέρει, δεν δινόταν απόδειξη για τη συνδρομή και δεν τηρήθηκε ονομαστικός κατάλογος συνδρομών «για να μπορεί να "φουσκωθεί" εκ των υστέρων το αποτέλεσμα [...] και να προστεθούν ψηφοφόροι "μαϊμού" στους υπολογιστές», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

«Το 2007 προσήλθαν στην ψηφοφορία 770 χιλιάδες. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη δεν συνέπραξαν σε αυτή την αντιδημοκρατική παρακμή, δεν παρακολουθήσαν αυτές τις μεθοδεύσεις και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές» υπογραμμίζει ο Στ.Τζουμάκας.

«Στο ΠαΣοΚ η κρίση θα συνεχίζεται» προσθέτει, για να καταλήξει: «Γιατί η χώρα χρειάζεται προοδευτική πολιτική ηγεσία και προοδευτική πολιτική εξόδου από τη κρίση που οδήγησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα αποτυχημένα μνημόνια, συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, σε αντιδιαστολή με τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Δεξιά που αποτελεί βέβαιη συνταγή για τη διαιώνιση της κρίσης και την αδιέξοδη πολιτική στη χώρα καθώς και η υποστήριξη των κοινωνικών κινημάτων των εργαζομένων για να επανακτήσουν εισοδήματα και δικαιώματα και των ανθρώπων του επιχειρείν για να συγκροτήσουν επιχειρήσεις στον χώρο της πραγματικής οικονομίας».

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: