Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές 2009 – Επεισόδιο 1



1) Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Μιχάλης Λιάπης αναφέροντας ότι «Δεν μπορώ να συμπράξω με αποφάσεις με τις οποίες διαφωνώ ριζικά. Είναι θέμα πολιτικής συνέπειας. Και ασφαλώς προσωπικής αξιοπρέπειας. Αποφάσεις που, κατά τη γνώμη μου, αποτελούν ιστορικό λάθος για τη χώρα και ατόπημα για την παράταξη, Η Ελλάδα μπαίνει σε περιπέτεια. Η ΝΔ σε παρατεταμένη κρίση. Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτόν τον παραλογισμό» ενώ συνεχίζει «Με τι επιχειρήματα θα ζητήσουμε και πάλι την ψήφο του λαού, όταν χθες εμφανιστήκαμε να ομολογούμε ότι αποτύχαμε τα χρόνια που κυβερνάμε; Με τι ηθικό ανάστημα θα ζητήσουμε από τους δικούς μας ψηφοφόρους να δώσουν τη μάχη, όταν δεν τιμήσαμε την εμπιστοσύνη τους, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της τετραετίας;» και τελειώνοντας αποκαλύπτει «Τώρα όμως κάποιοι με πολλαπλές διασυνδέσεις και προφανείς ιδιοτελείς λόγους, τον μετέπεισαν»
2) Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Παπανδρέου ανάφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου της χώρας από την κρίση» και δεσμεύτηκε ότι «θα συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατά τη χώρα καθηλωμένη» και κατέληξε «Τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Σας καλώ να συμβάλουμε όλους σε μία νέα εθνική προσπάθεια. Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε».
Σήμερα το ΠΑΣΟΚ έχει συγκέντρωση στο Θησείο με αφορμή τα 35 χρόνια από την ίδρυση του.
3) Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανάφερε ότι ο πρωθυπουργός δεν ζήτησε εκλογές αλλά παραιτήθηκε δημόσια και δήλωσε «Το θέμα είναι τι εξυπηρετεί την Ελλάδα, είχαμε μια κυβέρνηση για κλάματα, ελπίζω να μην έχουμε μια κυβέρνηση για γέλια»
4) Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι «σε αυτή την αναμέτρηση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγουν αποδυναμωμένοι, δυνατότερο το ΚΚΕ για να γίνει δυνατότερο το κίνημα αντίστασης και αποτελεσματικής αντεπίθεσης» συνεχίζοντας είπε «Καλούμε σε πανστρατιά δράσης, όχι μόνο τα μέλη του Κόμματος και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, όλους τους φίλους και οπαδούς, αλλά και όλους εκείνους που είχαν στο νου τους να ψηφίσουν ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, αλλά μπήκαν στο κατασκευασμένο ρεύμα της αποχής, πιστεύοντας ότι έτσι θα ασκήσουν πίεση»
5) Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος δήλωσε ότι «η ΝΔ ζητάει νωπή εντολή ενώ έχει κατεψυγμένες πολιτικές και νομίζω ότι έχει δώσει και με τη χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού σαφές μήνυμα προς τα πού πάει. Τα προβλήματα είναι για τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και για την αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν μπορεί με την αοριστία, με τις καλές προθέσεις να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα της χώρας μας. Ο πολίτης απαιτεί συγκεκριμένο λόγο, τον οποίο δυστυχώς δεν έχει σήμερα το ΠΑΣΟΚ».
ΑΠΟΨΗ: Όπως είπα η επιλογή είναι δική σας, και θα σεβαστό ΑΠΟΛΥΤΑ την προεκλογική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: