Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές 2009 – Επεισόδιο 8

ΝΔ: Ο E. Τύπου της Νέας Δημοκρατίας όσα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στη ΔΕΘ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι όλα είναι «Βολικά» ασαφή, αντιφατικά και εξωπραγματικά ενώ έκανε λόγο για «πλήρη απογοήτευση» και υποστήριξε ότι τα χρήματα για την υλοποίηση όσων εξήγγειλε δεν υπάρχουν και για πετύχει αυτό από μεριάς ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να προχωρήσει σε υπέρογκο δανεισμό, αυξάνοντας απερίσκεπτα το έλλειμμα και τους φόρους και επιβαρύνοντας τους πολίτες ενώ επισήμανε ότι «η λογική τους είναι μια. Να πάρουνε την εξουσία και ... βλέπουνε.»
ΠΑΣΟΚ: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου μίλησε στην 74η ΔΕΘ παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του. (Σχετικό θέμα εδώ)
ΚΚΕ: Το Γ. Τύπου του ΚΚΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την ομιλία το π. του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ ανάφερε ότι «Ο Γ. Παπανδρέου επιβεβαίωσε για χιλιοστή φορά ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πανέτοιμο να επιτεθεί στο εισόδημα και στα δικαιώματα του λαού, ότι βαδίζει στο γνώριμο δρόμο που υπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας χέρι - χέρι με τη ΝΔ.» …. «Αυτό που υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ είναι αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, νέα κρατική ενίσχυσή τους και ουσιαστική απαλλαγή τους από τις ασφαλιστικές εισφορές των νέων εργαζομένων…..»
Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές. Συνολικά 424 είναι οι υποψήφιοι, εκ των οποίων 153 είναι γυναίκες και 150 κατεβαίνουν για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές. (τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ)
ΛΑΟΣ: Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Ευβοίας και στη συνέχεια παρευρέθη σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Βασιλικού όπου και παρέδωσε 30.000 Ευρώ για τις πρώτες ανάγκες του Δήμου ενώ δήλωσε ότι «Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό το κακό που έχει ξεκινήσει εδώ και τριάντα χρόνια, τον Αύγουστο να καιγόμαστε και το Σεπτέμβριο να πνιγόμαστε!»Για την ομιλία του π. του ΠΑΣΟΚ στην ΔΕΘ είπε «Ο κ. Καραμανλής χρέωσε κάθε Ελληνική οικογένεια 40.000 Ευρώ. Από ότι φαίνεται ο κ. Παπανδρέου έχει αποφασίσει να διπλασιάσει αυτό το βάρος στην Ελληνική οικογένεια. Είναι παράδοση στην οικογένεια Παπανδρέου τα πολλά "θα". Αυτή τη φορά όμως ήταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά!».
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο πρόεδρος του κ. Α. Τσίπρας τόνισε ότι «Δεν θα υπάρξει μετεκλογικό τοπίο χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. Για δεκαετίες προσπαθούν να βάλουν την Αριστερά στη γωνία και ποτέ δεν τα κατάφεραν. Αποδειχθήκαμε, ακόμη και σε πολύ πιο δύσκολες περιστάσεις από τις σημερινές, σκληρό καρύδι για τα δόντια του πολιτικού κατεστημένου» ενώ απέκλεισε συνεργασίες δηλώνοντας ότι «δεν υπάρχουν» και ότι «οι συνεργασίες έχουν ως προϋπόθεση προγραμματικές συγκλίσεις» Ενώ απαντώντας σε ερώτηση το κόμμα του παρουσίαζε εικόνα διάλυσης είπε «Βεβαίως υπήρξαν προβλήματα, και μάλιστα αρκετά σοβαρά. Αλλά καταφέραμε με πλήρη δημοκρατική συνεννόηση να διευθετήσουμε τα ανοιχτά θέματα και να βάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε διάταξη εκλογικής μάχης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: