Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Την Τετάρτη ξεκινά η απόσυρσης των αυτοκινήτων

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου ξεκινά η απόσυρσης των αυτοκινήτων βάση της κοινής υπουργικής απόφασης που δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Τι πρέπι να γνωρίζεται:
1. Το αυτοκίνητο σας πρέπει να κινείται αυτοδύναμα, να φέρει όλα τα μηχανικά του μέρη και να είναι πλήρες αμαξώματος.
2. Το αυτοκίνητο σας μπορείτε να το παραδώσετε εσείς ο ίδιος ή ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός σας.
3. Η παράδοση γίνεται σε εγκεκριμένους χώρους περισσότερες πληροφορίες στο www.edoe.gr ή στο τηλέφωνο 210-6899039.
4. Μέσα σε 8 ημέρες η Εγκατάσταση Επεξεργασίας χορηγεί στον ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη πιστοποιητικό καταστροφής του οχήματος σας.
5. Διαβιβάζεται αντίγραφο του πιστοποιητικού καταστροφής μαζί με τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος (πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας) σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
6. Στη συνέχεια η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση περίπου σε 3 ημέρες εκδίδει τη μηχανογραφημένη πράξη οριστικής διαγραφής του οχήματος σας.
7. Άντε και καλή σας αγορά
ΑΠΟΨΗ: 1) Τα υπόλοιπα λεφτά που θα βρούμε οεο. Εγώ θέλω αλλά που να πρωτοδώσω στα φροντιστήρια της κόρη μου (βλέπεις λειτουργεί σωστά το παιδαγωγικό σύστημα), στο δάνειο για το σπίτι (έχουν τρελαθεί η κατασκευαστές και ζητάνε ότι θέλουν), στης κάρτες (αναγκαίο κακό) στης ΔΕΚΟ ή να φάμε να ντυθούμε ΠΟΥ, ΠΟΥ, ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΩΣΩ ΕΛΕΟΣ !
2) κ. Σοφλία εν μέσω οικονομικής κρίσης μάλλον καλό κάνετε στις αυτόβιομηχανίες και στις τράπεζες.
3) Πείστε κανένα βιομήχανο να δώσει καμία γερή αύξηση και βράσε την απόσυρση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: