Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

126.000 ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε μαθητές της Α' Γυμνασίου


Το υπουργείο Παιδείας σε μια προσπάθεια για τη μετάβαση στην κοινωνία της πληροφορίας και την ενίσχυση της ψηφιακής τεχνολογίας ανακοίνωσε την χορηγία μέσο κουπονιών που θα δοθούν στα σχολεία την χορήγηση 126.000 ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα δοθούν στους μαθητές της Α' Γυμνασίου.
Ενώ συνέχισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος ότι κατά τη νέα σχολική χρονιά τα βιβλία του γυμνασίου θα υπάρχουν και σε ψηφιακή μορφή και ότι τα σχολεία θα προμηθευτούν με 5.000 διαδραστικούς πίνακες.
ΑΠΟΨΗ: 1) Καλή η προσπάθεια σας κ. Υπουργέ εύχομαι όλα τα παιδιά που φοιτούν στα δημόσια σχολεία να πάρει το κάθε ένα και από ένα laptop.
2) Και το ξανά λέω για άλλη μια φορά καλά όλα αυτά με τους (δημόσιου υπάλληλους) δασκάλους τι θα κάνετε? Γιατί δεν σκέφτεστε να επανέρθει ξανά το σύστημα βαθμολόγηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: