Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009

Τα νεύρα μου – DCA το φάρμακο κατά του καρκίνου


Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από
καρκίνο βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνεύμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από
70%!!!
Και τώρα το μεγάλο ερώτημα:
Γιατί δεν επιταχύνονται οι έρευνες ώστε να βγει άμεσα το φάρμακο στην
αγορά;;;
Και η απάντηση:
Γιατί το φάρμακο αποτελείται από μια απλή ουσία η οποία έχει ελάχιστο κόστος σε σχέση με τα φάρμακα που παράγουν τώρα οι φαρμακοβιομηχανίες. Με λίγα λόγια, θυσιάζονται εκατομμύρια ζωές στο βωμό των μεγάλων συμφερόντων.
Ας δώσουμε όλοι μαζί μια απάντηση σε αυτούς που βάζουν το χρήμα πάνω από την ανθρώπινη ζωή!!!
Κάντε invite σε όλους τους φίλους σας!!!!
Πείτε το σε όλο τον κόσμο!!!
Πρέπει επιτέλους να βγει και στην ελληνική τηλεόραση!
Πρέπει να μάθουν όλοι γι' αυτό το αίσχος!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: