Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αποτελέσματα Εκλογών σε Γερμανία και Πορτογαλία

Γερμανία: Το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών της Άγκελα Μέρκελ προηγείται στις εκλογές της Γερμανίας, σύμφωνα με τα exit polls, με ποσοστό 33.6%-33.8% ενώ βάσει των ποσοστών δεν θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τους Σοσιαλδημοκράτες η Γερμανίδα καγκελάριος.
Η Άγκελα Μέρκελ σε δηλώσεις της που έκανε ανάφερε ότι ήδη έχει προβεί σε σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού με τους Φιλελεύθερους (FDP) λέγοντας συγκεκριμένα ότι «Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια ισχυρή πλειοψηφία ώστε να σχηματίσουμε μία νέα κυβέρνηση του CDU/CSU και του FDP».
Πορτογαλία: Το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS) του πρωθυπουργού Ζοζέ Σόκρατες κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές στην Πορτογαλία χωρίς να καταφέρει να διατηρήσει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο. Προηγείται με ποσοστό 36,52% έναντι 30,37% του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSD).


Δεν υπάρχουν σχόλια: