Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Παρέμβαση του εισαγγελέα για την Ασπίς Πρόνοια


Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας διέταξε χθες την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρτικής εξέτασης εις βάρος του ομίλου «Ασπίς Πρόνοιας» για την πλαστή εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε ο κ. Π. Ψωμιάδης βασιζόμενη σε δύο έγγραφα που δόθηκαν από τον υπουργό Οικονομίας κ. Παπαθανασίου που το πρώτο είναι μια επιστολή της Τράπεζας της Ελλάδος όπου αναφέρεται ότι ουδέποτε εκδόθηκε εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατ. ευρώ, όπως αυτή που προσκόμισε στην Επιτροπή Ιδιωτικής Ασφάλισης ο μεγαλομέτοχος της ασφαλιστικής εταιρίας, Π. Ψωμιάδης και το δεύτερο από το τμήμα «ξεπλύματος χρήματος» της τράπεζας ΗSΒC στο Λονδίνο λέγοντας ότι «το εν λόγω έγγραφο δεν είναι γνήσιο και δεν έχει εκδοθεί από την ΗSΒC».
Έξω από τα γραφεία της διοίκησης της «Ασπίς Πρόνοια» στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στον όμιλο αυτής.
ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ:
ΠΑΣΟΚ:
Δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε κοινή τους δήλωση για το κλείσιμο της Ασπίς Πρόνοια είπανε ότι «Η κυβέρνηση έπρεπε να λάβει μέτρα εξυγίανσης της Ασπίς Πρόνοια και όχι να προχωρήσει σε ανάκληση της άδειας, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, με αποτέλεσμα να μείνουν στον αέρα χιλιάδες καταναλωτές και στο δρόμο οι εργαζόμενοι»
ΝΔ: Από μεριάς του υπουργείου Οικονομίας απάντησε στις δηλώσεις των υ. βουλευτών του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι επί ημερών τους 14 εταιρείες είχαν κλείσει ενώ σημειώνει ότι «δεν κατανοώ συνεπώς πώς και γιατί αυτοί, που είχαν αφήσει την ασφαλιστική αγορά να λειτουργεί ασύδοτα, έρχονται σήμερα και κάνουν επικριτικές ανακοινώσεις. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να απολογηθούν σε χιλιάδες ασφαλισμένους, οι οποίοι, ενώ πλήρωναν κανονικά τα ασφάλιστρά τους, είχαν επί ημερών ΠΑΣΟΚ προβλήματα με αφερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες».
ΚΚΕ: Σύμπτωμα αποκαλυπτικό της καπιταλιστικής κρίσης και ενδεικτικό του αδιεξόδου, στο οποίο βαδίζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε το ΚΚΕ το χθεσινό «λουκέτο» σε πέντε ασφαλιστικές εταιρείες.
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη Δέσποινα Σπανού, μέλος της επιτροπής εργατικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ για θέματα εργατικής πολιτικής και το Δημήτρη Στρατούλη, υποψήφιο βουλευτή στη Β΄ Αθηνών, βρέθηκαν με τους εργαζόμενους κατά την σημερινή διαμαρτυρία τους.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ: Ο Συνηγόρου του Καταναλωτή είχε καταγγείλει την Ασπίς Πρόνοια για οφειλές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ της ασφαλιστικής εταιρείας που αφορούν ασφαλιστικά συμβόλαια ενώ βρίσκεται ακόμη σε προκαταρκτική έρευνα.
ΑΠΟΨΗ: 1) Αν λέω αν αποδεικτή ότι όντως είναι πλαστή η εγγυητική επιστολή που φυσικά δεν την έκανα εγώ, θα μπει στην ΦΥΛΑΚΑ ο υπεύθυνος ε?
2) Και επειδή Έλληνες είμαστε και σενάρια φτιάχνουμε εχθές στον καφενέ κάποιοι λέγανε ότι ο κ. Π. Ψωμιάδης είναι ο μεγάλος μέτοχος του ΠΑΣΟΚ λες να το έκανε αυτό για να πέσει το βάρος στην ΝΔ. (απολυμένοι – χάσαμε χρήματα και άλλα πολλά) …..Ε?
Τι είπε ο μπάρμπα Μήτσος πόσοι φαντασία έχει βρε παιδί μου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Λουκέτο σε πέντε ασφαλιστικές εταιρίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: