Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ο δεύτερος θάνατος από τη νέα γρίπη στη χώρα μας

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας στις 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.15 απεβίωσε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής που ζούσε μόνιμα στη χώρα μας με βαρύτατη πνευμονία ο οποίος νοσηλευόταν από τις 23 Αυγούστου.
Ο άτυχος άντρας με ιστορικό υπερτροφικής μυοκαρδιοπάθειας ενώ έφερε και βηματοδότη εμφάνισε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια, από την οποία και κατέληξε.
Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ανακοίνωσε χθες ότι ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα μας φθάνει τα 1996 κρούσματα.
Το πρώτο θύμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα ήταν 23χρονος καρδιοπαθής, που είχε προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης, νοσηλευόταν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και έπασχε από χρόνιο συγγενές πολυσυστηματικό νόσημα, που περιλαμβάνει βαρύτατη πνευμονική υπέρταση σοβαρού βαθμού και καρδιακή ανεπάρκεια. Ο 23χρονος καρδιοπαθής εξέπνευσε στις 24 Αυγούστου 2009.
ΑΠΟΨΗ: Τι να πω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: Τα κύρια συμπτώματα της νέα γρίπης (χοίρων):
Είναι ο πυρετός από 40 και άνω που παραμένει για 1-2 ημέρες, οι έντονοι μυοσκελετικοί πόνοι (πόνοι σε μύες - οστά) καθώς και έντονα συμπτώματα σε σχέση με την εποχιακή – κοινή γρίπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: