Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Το 60% των Ελλήνων υποφέρει από πονοκέφαλο


Το 60% του πληθυσμού υποφέρει από πονοκέφαλο! Την επισήμανση κάνει η Ελληνική Εταιρεία Κεφαλαλγίας, προσθέτοντας πως οι πονοκέφαλοι ταλαιπωρούν κυρίως την παραγωγική ηλικία των ανθρώπων (20-50 ετών) και όχι μόνο, καθώς αποτελούν ιδιαίτερο πρόβλημα στα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας!
Σ’ ένα σημαντικό ποσοστό που κυμαίνεται από 10-20% οι πονοκέφαλοι είναι έντονοι ή πολύ συχνοί με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται σημαντικά η ποιότητα ζωής των πασχόντων και σε κάποιες περιπτώσεις το πρόβλημα είναι τόσο έντονο που η ζωή τους γίνεται αφόρητη!
Η ημικρανία και η κεφαλαλγία τάσης είναι οι ποιο συχνές μορφές πονοκεφάλων που προσβάλλουν συνήθως γυναίκες σε τριπλάσια έως πενταπλάσια συχνότητα απ΄ ότι τους άνδρες.
ΠΗΓΗ: iatronet
ΑΠΟΨΗ: Με αυτά που βλέπουμε και ακούμε καθημερινά και λίγο το ποσοστό είναι ….. μόνο 60% περίεργο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: