Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Μαρία Νικολακέα περνά η υπόθεση της Siemens


Η ολομέλεια των Εφετών έκανε δεκτή την εισήγηση του προϊσταμένου της τριμελούς διοίκησης του εφετείου κ. Γ. Γιαννούλη μετά την πρόταση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντε για την ανάθεση σε ειδικό εφέτη ανακριτή της υπόθεσης της Siemens.
Έτσι με ένα χρόνο καθυστέρηση αναλαμβάνει σήμερα η κα. Μαρία Νικολακέα ως ειδική ανακρίτρια που θα χειριστεί την υπόθεση της Siemens με επίκουρο τον εφέτη τον κ. Ιωάννη Φιοράκη.
Ο Άρειος Πάγος απέρριψε χθες την αίτηση εξαίρεσης που είχε υποβάλει ο κ. Ν. Ζαγοριανός κατά του πειθαρχικού του διώκτη του προϊσταμένου της Επιθεώρησης Δικαστηρίων κ. Ι. Παπανικολάου.
ΑΠΟΨΗ: 1) Καλή δύναμη στο έργο σας κα. Μαρία Νικολακέα.
2) Το μόνο που ζητάμε εμείς οι απλοί πολίτες είναι να τιμήσετε τον όρκος σας.
3) Για να ξέρεται η υπόθεση «καίει» όχι μόνο πολιτικά αλλά και δικαστικά μερικά άτομα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ειδικού ανακριτή κ. Ν. Ζαγοριανού.
2) Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου – Υπόθεση Ν. Ζαγοριανός.
3) Υπόμνημα του κ. Ν. Ζαγοριανού για την υπόθεση Siemens.
4) Αυτεπάγγελτη πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: