Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές 2009 – Επεισόδιο 4


ΝΔ: Στις 18:30 ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγάλεω
ΠΑΣΟΚ: Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε στον κ. Γ. Παπανδρέου ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνοντας λόγο για «συκοφάντηση και αμφισβήτηση στελεχών» ενώ αναφέρει ότι «θεωρώ πρώτη μου ευθύνη να υπερασπιστώ τη νέα μεγάλη νίκη και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την προσωπική μου αξιοπρέπεια».
ΚΚΕ: Κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσσαλονίκη η Γ.Γ. του ΚΚΕ κα. Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε «Στην αυτοδυναμία της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ ο λαός πρέπει να κατακτήσει τη δική του αυτοδυναμία. Να απαντήσει στα εκβιαστικά διλήμματα, στον εκφοβισμό, στο ψέμα και στην παραπλάνηση. Και πριν απ' όλα να σκεφτεί ότι τα άδεια ταμεία, τα ελλείμματα, δεν οφείλονται σε αυτόν. Τα άδειασε η πλουτοκρατία, τα άδειασε η πολιτική των κυβερνήσεων, η οποία πάνω απ' όλα βλέπει την κερδοφορία του κεφαλαίου.
Οι εργαζόμενοι, ο λαός, πρέπει να σταθούν αυτοδύναμα με κριτήριο τα δικά τους συμφέροντα. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει ακριβώς αυτό το πράγμα: Δυνατότητα του λαού να απαντήσει, να αντεπιτεθεί, να νικήσει στην πορεία».
Ενώ σήμερα στις 12:30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ, αφού νωρίτερα θα έχει επισκεφθεί το εργοτάξιο του Μετρό στον Βαρδάρη και θα έχει συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ.
ΛΑΟΣ: Ενστάσεις και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλεί η κίνηση του προέδρου του κ. Γ. Καρατζαφέρη να προτείνει στον γνωστό καλλιτεχνικό μάνατζερ κ. Ηλ. Ψινάκη να πολιτευτεί με το κόμμα του.
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ και συγκεκριμένα ο κ. Φ. Κουβέλης τόνισε ότι οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ανέκοψαν το διάλογο για τη σημερινή κατάσταση στον ΣΥΝ και αποφάσισε να είναι παρούσα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ «με δεδομένες τις αδυναμίες για μια σαφή πολιτική διέξοδο και την ανυπαρξία πολιτικού χρόνου» και θα επιδιώξει την κοινοβουλευτική της εκπροσώπηση για να είναι «παρούσα στις μετεκλογικές εξελίξεις» ενώ θα εξακολουθήσουν να αγωνίζονται για την ανασυγκρότηση της Ανανεωτικής Αριστεράς. Στις 11:30 επίσης ο κ. Αλέξης Τσίπρας, θα περιοδεύσει στο πολυκατάστημα Fokas, στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: