Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός


Στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών με πιθανότερη ημερομηνία την 4η Οκτωβρίου.
Ο πρωθυπουργός για την διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών έφερε ως λόγο την ανανέωση της εμπιστοσύνης του λαού, λόγο της οικονομικής κρίσης.
Ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στον αρχηγό του αναφέροντας «η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει κανένα σχέδιο για έξοδο από την κρίση και καμία σοβαρή οικονομική πρόταση. Καταστροφολογεί για την πορεία της οικονομίας και δεν προτείνει ούτε ένα δυσάρεστο μέτρο» ενώ έθεσε και το δίλημμα «υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα».
Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Πέμπτη στις 12:00 μ.μ. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια για να του ζητήσει διάλυση της Βουλής.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ : 1) Ο Γιώργος Σουφλιάς και η Ντόρα Μπακογιάννη εισηγούνταν εκλογές στο πρωθυπουργό σε αντίθεση με τους Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Μιχάλη Λιάπη που εξέφραζαν δημόσια την αντίθεσή τους.
2) Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις έδιναν προβάδισμα 6% στο ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας.
ΑΠΟΨΗ: 1) 16 Σεπτεμβρίου 2007 είχαν πραγματοποιηθεί η προηγούμενες εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009 μάλλον οι επόμενες βουλευτικές, δηλαδή 2 χρόνια και 2 εβδομάδες. Από ‘τι θυμάμαι οι εκλογές διεξάγονται κάθε 4 χρόνια.
2) Οι οικονομική κρίση αφορά όλους τους άλλους που εμείς οι άλλοι θα πληρώσουμε και αυτές της πρόωρες εκλογές.
3) Καλό είναι κ. πρωθυπουργέ το δίλημμα «υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα» να το θέσετε και στους βουλευτές σας.
4) Τι μπλε, τι πράσινοι, τη κόκκινοι τη κίτρινοι, τι ροζ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τους τα ίδια σκ@#@ είναι (και δοκιμασμένα).
5) Σας εύχομαι να ψηφίσετε κατά καρδιάς και όχι κατά μαμάς ή μπαμπά.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: