Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Διαμαρτυρία γονέων και μαθητών στο Κονγκό (Ασβεστοχωρίου) για σχολική στέγη


Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και του 2ου Σχολείου Χορτιάτη σε δήλωση του είπε «Είναι τέτοια η κατάσταση στην περιοχή μας που δεν ξέρουμε αν είναι καλύτερο να κάνουν τα παιδιά μας μάθημα σε νοικιασμένες αίθουσες ή να μην υπάρχουν καθόλου αίθουσες προς ενοικίαση»
Οι μαθητές του Ασβεστοχωρίου εδώ και 10 χρόνια κάνουν μαθήματα σε νοικιασμένα καταστήματα με βαμμένα τζάμια δίπλα στο δρόμο και η προοδευτική αύξηση των μαθητών όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίστηκε με δύο αίθουσες προκάτ που τοποθετήθηκαν στο διπλανό πάρκο, καθώς οι εργασίες κατασκευής σχολείου στο Ασβεστοχώρι, λόγω έλλειψης χρημάτων, έχουν διακοπεί από πέρυσι.
Αφορμή βρήκανε μετά από δύο εβδομάδες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και 400 γονείς και μαθητές των δύο δημοτικών σχολείων της περιοχής και απέκλεισαν συμβολικά για μισή ώρα τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
ΑΠΟΨΗ: ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΑΣ.
1)
Τι πάει να πει «έλλειψης χρημάτων» αυτή είναι η παιδεία που μας πασάρεται ε πολυθρονάτοι?
2) 400 μόνοι γονείς, όλο η πόλη έπρεπε να κατέβει να τους πετάξετε στα μούτρα τους, τους εκλογικούς καταλόγους.
3) 126.000 Laptop βρήκατε τα λεφτά (450€ το καθένα) για την Α’ Γυμνασίου.
4) Ο Ο.Σ.Κ. τι κάνει που είναι τα λεφτά που έχει δέσμευση για το συγκεκριμένο σχολείο?
5) Και ο πρωθυπουργός από το χωριό σας να είναι, πάλι την Αθήνα ΜΟΝΟ θα φροντίζει.
6) Προσωπικά σας συνιστώ να γίνεται μια γροθιά με τον κάθε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων γιατί, ο μοναδικός του σκοπός, είναι μόνο, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: