Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Εκρήξεις σε Χρηματιστήριο Αθηνών και υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης

Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε στις 05:35 στο Χρηματιστηρίου Αθηνών επί της Λεωφόρο Αθηνών ενώ περίπου την ίδια ώρα σημειώθηκε έκρηξη και στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης στη Θεσσαλονίκη.
Πριν την έκρηξη είχε προηγηθεί στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία προειδοποιητικό τηλεφώνημα ότι σε 40 λεπτά θα γίνει έκρηξη στο χρηματιστήριο.
Από την έκρηξη μια γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές τόσο στο χρηματιστήριο καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Η λειτουργία της αγοράς μετοχών και παραγώγων συνεχίζεται κανονικά, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Στην Θεσσαλονίκη στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης όπου σημειώθυκε η δεύτερη έκρηξη υπήρξαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στον τηλεοπτικό σταθμό Αlter και στην Αστυνομία.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε κατσαρόλα ανάμεσα σε ένα καφαο του υπουργείου και ήταν μικρής ισχύος.
Από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές παρά μόνο έσπασαν τζάμια του υπουργείου. ΑΠΟΨΗ: 1) Βρε %#@#$ τρομοκράτες ο Θεός να σας πει τρομοκράτες, που πιστεύω ότι πρέπει να είχατε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια και η μαμά σας έκανε ντα ντα. ΠΟΙΟΣ θα τα πληρώσει τώρα όλα αυτά ε? Εμείς, εσείς, όλοι μας φυσικά.
2) Θέλεις να αντιδράσεις πάρε πεντονί βενζίνης και πυρπολήσου.
3) Αν λέω, αν, σκοτώνονταν κανείς, τι θα κάνατε, ε, θεοί, που ορίζεται ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.
4) Και να γυρίσουμε και λίγο στην πλάκα η αστυνομία δεν ζητάει λίγη βοήθεια από τους πυροσβέστες μιας και βρήκαν ποιος έκαψε την Αθήνα. Για να το σκεφτείτε λιγάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: