Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Βγήκαν στους δρόμους αποκλειστικοί νοσηλευτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Απασχόλησης πραγματοποίησαν σήμερα νοσηλευτές σε δημόσια νοσοκομεία, διεκδικώντας τη χορήγηση εποχικού επιδόματος, αίτημα το οποίο δεν έχει ικανοποιηθεί το υπουργείο Απασχόλησης.
Σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «το εποχικό επίδομα των 1.500 € που θα πρέπει να καταβάλλονται στο τέλος κάθε χρόνου σε όλες/ους που έχουν από 60 έως 210 ένσημα, αποτελεί ένα δίκαιο αίτημα».
Ενώ πέραν του επιδόματος, οι αποκλειστικοί νοσηλευτές-τριες διεκδικούν επίσης άμεσες προσλήψεις στα Δημόσια Νοσοκομεία και την κατάργηση των εργολαβιών και όλων των μορφών ελαστικής και ανασφάλιστης εργασίας στην υγεία
Την ίδια στιγμή το συντονιστικό των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σε συντονισμό με την αντίστοιχη δράση της Πρωτοβουλίας Ωρομισθίων Θεσσαλονίκης έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας αιτώντας των διπλασιασμό του ωρομισθίου, την κατάργηση του ασυμβίβαστου, των μαζικό διορισμός τους, την κατάργηση της ωρομισθίας και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
ΑΠΟΨΗ: 1) ΟΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ένας ένας και πρώτοι οι αποκλειστικοί νοσηλευτές από ότι γνωρίζω είναι ιδιώτες και σαν καλοί Έλληνες πολίτες οι περισσότεροι ΔΕΝ κόβουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ζητάνε να τους δώσουμε και 1500€. ΒΡΕ δεν είστε καθόλου καλά εγώ που είμαι ένας βλάκας Έλληνας και τα δηλώνω όλα γιατί δεν μου δίνουν τίποτα. Έχουν και την απαίτηση να διορισθούν κιόλας, με το έτσι θέλω. 2) Ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, αν εξαιρέσεις ότι αυτοί οι άνθρωποι τους χρωστάει από πέρυσι λεφτά το Ελληνικό Δημόσιο (ΑΙΣΧΟΣ) ζητάνε την κατάργηση του ασυμβίβαστου και των μαζικό διορισμός τους. ΒΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ, σας έχουνε ζαλίσει η εκλογές και λέτε τέτοιες ΜΑΛ#$#.

Δεν υπάρχουν σχόλια: