Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου – Υπόθεση Ν. Ζαγοριανός


Αίτηση εξαίρεσης του α' αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ι. Παπανικολάου, ο οποίος διεξάγει την πειθαρχική έρευνα εις βάρος του κατέθεσε ο Ν. Ζαγοριανός υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του κ. Παπανικολάου είναι μεροληπτική εις βάρος του.
Από μεριάς ο α΄ αντιπρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ι. Παπανικολάου αποδίδει ευθέως στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε την προσπάθειά του να διασφαλίσει την ατιμωρησία του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού προσβάλλοντας το κύρος της Δικαιοσύνης.
Ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Παπανικολάου στο έγγραφό του προς τον κ. Τέντε χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για την αιφνιδιαστική απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να του αφαιρέσει τη δικογραφία της πειθαρχικής έρευνας που διενεργεί εις βάρος του κ. Ζαγοριανού για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της Siemens.
ΑΠΟΨΗ: 1) Συγχαρητήρια στον κ. Ι. Παπανικολάου που εφαρμόζει το Σύνταγμα και συγκεκριμένα ότι ΟΛΟΙ Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Υπόμνημα του κ. Ν. Ζαγοριανού για την υπόθεση Siemens.
2) Αυτεπάγγελτη πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: