Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

«Ελεύθερος Τύπος» - Αλλαγή σκυτάλης


Ο κ. Αλέξης Σκαναβής και ο κ. Δημήτρης Μπενέκος είναι οι νέοι εκδότες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» μετά την πώλησης των τίτλων των εφημερίδων «Ελεύθερος Τύπος και «Τύπος της Κυριακής» και της διαδικτυακής πύλης «e-tipos. com» ενώ σε δηλώσεις τους ανακοίνωσαν ότι η εφημερίδα θα επανακυκλοφορήσει αμέσως μετά τις εκλογές.
Από μεριάς της οικογένειας Αγγελοπούλου ανάφεραν ότι «το σύνολο των εσόδων που προέκυψαν από τη πώληση τόσο της εφημερίδας όσο και του ραδιοφωνικού σταθμού City 99.5, θα διανεμηθεί σε όλους τους εργαζομένους».
ΑΠΟΨΗ: 1) Άντε βρε σώθηκε και αυτή η επιχείρηση, θα πανηγυρίζει η ΝΔ τώρα.
2) Από ότι είδα στα δημοσιεύματα οι όροι που θέτουν για την σωτηρία της εφημερίδας από τους νέους ιδιοκτήτες ναι για εμάς τους απλούς πολίτες είναι λογικοί δηλαδή α) Μείωση των μισθών στα λεγόμενα colden boy και στους ακριβοπληρωμένους δημοσιογράφους β) Άμεση πρόσληψη 50 δημοσιογράφων κ.τ.λ.
3) Μετά την γκάφα της οικογένειας Αγγελοπούλου (κλείσιμο της εφημερίδας – έτσι όπως την κλείσανε) τώρα ήρθαν να δείξουν το αγγελικό τους πρόσωπο.
4) Φυσικά έχω μεγάλη απορία, τη βρωμάει πίσω από αυτή την κίνηση και χαρίζουν τόσο πολλά λεφτά.!? Βρε μήπως τους περισσεύουν ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό?

Δεν υπάρχουν σχόλια: