Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

GA Ferries έλαβε τέλος

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα οχηματαγωγά πλοία της εταιρίας GA Ferries «Ανθή–Μαρίνα», «Μαρίνα» και «Ροδάνθη» λόγω των χρεών της εταιρίας προς την επισκευαστική εταιρεία ΣΑΝΚΟ, τη γαλλική τράπεζα NATIXIS, τον ΟΛΠ, στην εταιρεία πετρελαιοειδών Mamidoil - Jetoil στην ΕΚΟ και στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο ενώ απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι ναυτικοί, οι οποίοι κατέθεσαν χθες μήνυση προσωπικά κατά του Γεράσιμου Αγούδημου.
Σε διαδικασία πλειστηριασμού βρίσκεται το ταχύπλοο «Jet Ferry» από την γαλλική τράπεζα NATIXIS εδώ και ένα μήνα.
Τα χρέη της GA Ferries φτάνουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ.
ΑΠΟΨΗ: 1) Για να δούμε τι θα κάνει τώρα η δικαιοσύνη για την GA Ferries και για τον κ. Γ. Αγούδημο. Θα μπει στο ντουρβά?
ή επειδή είναι ένας καλός αξιόπιστος επιχειρηματίας θα την γλειτώσει?
2) Όποιοι πήγαν ποτέ ταξίδι με τα «Μαρίνα» και «Ροδάνθη» ήταν σαν να πήγαν να κάνουν παρά πέντε με κλειστά μάτια.
3) Τους μόνο που λυπάμαι είναι αυτή οι εργαζόμενοι ναυτικοί.
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ: Τα πλοία της ταλαιπωρίας (είναι πολλά τα λεφτά Άρη)


Δεν υπάρχουν σχόλια: