Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Συναυλία για την αναδάσωση του Πάνειου Όρους


Σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 ο δήμος Καλυβίων (Αττικής) διοργανώνει μεγάλη συναυλία στο γήπεδο ποδοσφαίρου του δήμου για την αναδάσωση των καμένων εκτάσεων του Πάνειου Όρους και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.
Θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι:
Θάνος Μικρούτσικος
Μανώλης Μητσιάς
Γεράσιμος Ανδρεάτος
Ρίτα Αντωνοπούλου
Γιάννης Κούτρας
Μίλτου Πασχαλίδη
Μάνος Πυροβολάκης
και το Ροκ Συγκρότημα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΗ: Καλή επιτυχία στην συναυλία σας
1)
Όσο για τους καλλιτέχνες που συμβάλουν και αυτοί από την δικιά τους την μεριά αφιλοκερδώς από ένα απλό πολίτη ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
2) Να το δουν και μερικοί άλλοι δήμαρχοι αυτό που κάνει ο δήμος Καλυβίων για την αναδάσωση, καλό είναι να πάρετε μερικές ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: