Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

Λουκέτο σε πέντε ασφαλιστικές εταιρίες


Την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας πέντε ασφαλιστικών εταιριών από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης και συγκεκριμένα των Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, General Union ΑΕΓΑ και General Union ΑΕΑΖ (του ομίλου Π.Ψωμιάδη), καθώς και της Σκούρτης ΑΕΓΑ. είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσει η κυκλοφορία προς την Κηφισιά για μία ώρα από 700 εργαζομένους και περισσότεροι από 1.000 πωλητές σε αυτές, διαμαρτυρώντας για την απόφαση της επιτροπής .
ΑΠΟΨΗ: 1) Αν και δεν το θέλω θα χρησιμοποιήσω μια δήλωση της κα. Α. Παπαρήγας «τα βάρη της κρίσης, καλούν να πληρώσουν ….. οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο, με τις απολύσεις, το πάγωμα των μισθών, την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων.» ενώ «Την ίδια ώρα οι όμιλοι που παραμένουν κερδοφόροι σε κάθε τομέα ετοιμάζονται για νέο μοίρασμα της αγοράς, νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις» ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?
2) Πιόνια είμαστε σε μια σκακιέρα, για σκεφτείτε το λιγάκι!
3) Και ακόμα το κανόνι δεν έχει σκάσει, που να σκάσει τι έχει να γίνει – αποκλεισμένη στα σπίτια μας θα είμαστε από της διαδηλώσεις.
4) Α! θα τρώμε και τούρτα από την αστυνομία το ξέχασα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: