Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

Εδώ τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚΤο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνεδρίαση του σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Έκπληξη είναι ότι εκτός ψηφοδελτίων βρίσκονται οι Βερελής, Πάχτας και Νεονάκης.
Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ανάφερε ότι «Μας ζητούν τρίτη εντολή να κυβερνήσουν. Για να κάνουν τα ίδια. Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Αρκετά με τα παιχνίδια της επικοινωνίας. Ήλθε η ώρα του λαού» και συνέχυσε λέγοντας «Δεν σεβάστηκαν τίποτε. Ούτε τις αξίες μας, ούτε τα χρήματά μας».
Για να δείτε τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: