Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης από το βουλευτικό του αξίωμα


Ο μέχρι πρότινος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής του κατάθεσε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα διευκολύνοντας έτσι τον Πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ και σύγχρονος προτείνει στον πρωθυπουργό να μην υποκύψει σε όσους του προτείνουν εκλογές αυτοκτονίας και αυτοί που το ζητούν ανυπομονούν να ηγηθούν του κόμματος, έστω και αν αυτό προϋποθέτει βαριά ήττα και δραματική συρρίκνωση όπως δήλωσε.
Τον κ. Μανώλη τον αντικαθιστά ο Δημήτρης Κρανιάς όπου είναι ο πρώτος επιλαχών από την ίδια περιφέρεια της Αργολίδας.
ΑΠΟΨΗ 1) «Γιάννης φεύγει, Δημήτρης έρχεται». Δεν είναι έτσι η παροιμία αλλά με λίγο χιούμορ την προσάρμοσα στα μέτρα μου.
2) Ανεξάρτητος κόμματος στης δηλώσεις του έχει κάποιο δίκιο αυτό ο άνθρωπος. Μάλλον κ. Πρωθυπουργέ και κ. Βουλευτές δεν βγαίνετε και καθόλου από τα καβούκια σας, να περπατήσετε σε πλατείες να πάτε βρε παιδάκι μου σε ένα καφενείο να πείτε ένα καφέ και να ζητήσετε με όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους. Τι παράπονα έχουν, τι θέλούν, τι ζητούν.
Αφιερωμένο φυσικά ένα τραγουδάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: