Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Χάθηκε κιονόκρανο στην Αρχαία Ολυμπία

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε ανακοίνωση της που εξέδωσε αναφέρει ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο φύλακας της Ζ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων της Αρχαίας Ολυμπίας ανάφερε ότι ένα κιονόκρανο, διαστάσεων 30 εκ. Χ 30 εκ. Χ 20 εκ. που ανήκε σε Παλαιοχριστιανική Βασιλική των αρχών του 6ου αιώνα μ.Χ. εξαφανίστηκε.
Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους φύλακες του αρχαιολογικού χώρο και την Αστυνομίας δεν βρέθηκε τίποτε ενώ από μεριάς της Ζ' Εφορείας διατάχθηκε Ε.Δ.Ε. (Ένορκη Διοικητική Εξέταση).
ΑΠΟΨΗ: 1) Τόσα λεφτά δώσαμε στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και σε λίγο θα μας κλέψουνε και τα σώβρακα μας.
2) Εγώ προσωπικά που την είχα επισκεφτεί μια φορά ΔΕΝ μου φάνηκε και πολύ δύσκολο να κλέψω κάτι.
3) Μάλλον οι φύλακες (που πιστεύω ότι πρέπει να ήταν πολλοί) από ‘τι φαίνεται πρέπει να καθόντουσαν σε κάποιο χώρο με A/C.
4) Εγώ πιστεύω εάν φωνάξετε την Πυροσβεστική κάτι μπορείτε να κάνετε για την εξιχνίαση της εξαφάνισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: